Martin Glas en Pyroguard slaan verder de handen ineen

Eindhoven, 13 december 2016 – Martin Glas en Pyroguard hebben een overeenkomst gesloten, waarbij Martin Glas officieel  Distributie Partner wordt van Pyroguard.

We verkopen al jaren succesvol  Pyroguard, maar het werd tijd om het e.e.a. te formaliseren, aldus Marcel Janssen, Algemeen directeur Martin Glas. Met het partnership zijn we ook bevoegd om samen met Pyroguard licenties uit te geven voor glasbedrijven die Pyroguard willen verwerken. Honderden bedrijven kopen het brandwerende glas op vaste maat bij Martin Glas. Maar de partijen die door snelheid of volume liever zelf glas snijden kunnen nu ook officieel bij ons terecht. We kunnen bedrijven nog meer het totaal aanbieden, wat de kracht van ons bedrijf is. Totaal leverancier voor de professionele markt.

Martin Glas heeft een sterke marktpositie en we willen graag onze producten via hun kanaal op de markt brengen, aldus Stefan van Gerven, Sales Director Benelux van Pyroguard.  Naast succesvol met Martin Glas op projectmarkt te zijn,  is het nu tijd voor de distributiemarkt.

martin-glas-en-pyroguard-slaan-verder-de-handen-ineen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"Martin Glas is een zeer welkome aanvulling op onze lijst van bedrijven in de sponsorpiramide. We zijn er trots op dat we weer een mooie, groeiende onderneming aan ons hebben weten te binden."
Tini Sanders, commissaris PSV
Opgericht in 1820
Altijd de juiste glasoplossing
Snelle service
Zichtbaar mooi