Martin Glas wordt business partner van DESTIL Trappers

Met directe ingang is Martin Glas als business partner verbonden aan ijshockeyclub DESTIL Trappers. De overeenkomst werd op vrijdag 16 december 2016 getekend bij de wedstrijd tegen de Hannover Scorpions door algemeen directeur Marcel Janssen en Ron van Gestel. 

samenwerking2 samenwerking destil

 Martin Glas en de DESTIL Trappers hebben veel gemeen. Het zijn beiden bedrijven met een lange historie en zijn beiden de laatste jaren enorm hard gegroeid zijn.

Marcel Janssen, algemeen directeur bij Martin Glas is verheugd met de samenwerking. “Bij de Tilburg Trappers kunnen wij onze relaties in een sportieve ambiance ontvangen en verder kennis laten maken met ons bedrijf en de ijshockeysport. De volledig vernieuwde business lounge draagt vanaf nu de naam ‘Martin Glas Corner’ en ook wordt het Martin Glas logo in het ijs geplaatst. Daar zijn we erg trots op!”

destil-trappers-logo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"Martin Glas is een zeer welkome aanvulling op onze lijst van bedrijven in de sponsorpiramide. We zijn er trots op dat we weer een mooie, groeiende onderneming aan ons hebben weten te binden."
Tini Sanders, commissaris PSV
Opgericht in 1820
Altijd de juiste glasoplossing
Snelle service
Zichtbaar mooi