compositielogo_martin-glasPSV en Martin Glas zijn een sponsorovereenkomst overeen gekomen voor een periode van twee jaar. Het contract met het Eindhovense bedrijf werd zaterdag getekend in het Philips Stadion in bijzijn van directeur Marcel Janssen van Martin Glas en commissaris Tiny Sanders van PSV.

Glasoplossingen

Martin Glas, al een aantal jaar relatie van PSV Business (het zakelijke netwerk van PSV) treedt toe tot de sponsorpiramide van de club. Het bedrijf voorziet het zuiden van Nederland al bijna twee eeuwen lang van hoogwaardige glasoplossingen. Vanuit de vestigingen in Eindhoven, Helmond en binnenkort in Tilburg bedient Martin Glas als groothandel een uitbreidende kring van opdrachtgevers zoals glaszetters, schildersbedrijven, interieurbouwers, kozijnleveranciers en sanitairbedrijven.

Reactie Msponsorship-psv-2artin Glas,
directeur Marcel Janssen

Met de samenwerking wil Martin Glas haar naamsbekendheid vergroten en de klantenkring nog verder uitbreiden. Tevens is Martin Glas zogeheten ‘Preferred Supplier’ geworden waardoor zij PSV van al het glas kan voorzien. Marcel Janssen, directeur van Martin Glas: “We zien een grote regionale en landelijke rol van het sterke merk PSV, wij hebben dezelfde ambitie met het merk Martin Glas. We willen ons daarom graag met PSV associëren en de komende jaren bouwen aan een mooi sponsorship.”

Reactie PSV,
algemeen directeur Tiny Sanders

Tiny Sanders, algemeen directeur PSV: “Martin Glas is een zeer welkome aanvulling op onze lijst van bedrijven in de sponsorpiramide. We zijn er trots op dat we weer een mooie, groeiende onderneming aan ons hebben weten te binden.”

"Martin Glas is een zeer welkome aanvulling op onze lijst van bedrijven in de sponsorpiramide. We zijn er trots op dat we weer een mooie, groeiende onderneming aan ons hebben weten te binden."
Tini Sanders, commissaris PSV
Opgericht in 1820
Altijd de juiste glasoplossing
Snelle service
Zichtbaar mooi